wine glasses chamomile yellow flowers wooden desk

 

Redakcia magazínu Toptrendy.sk a Tophoreca.sk sa počas tohtoročnej výstavy Danubius Gastro stretla s inováciami pre gastronomický priemysel prakticky na každom kroku. Našu pozornosť zaujali najmä riešenia od spoločnosti Gastro Holding Candola, ktorá predstavila jednoduché a elegantné možnosti pre každého hoteliera, ktorý si potrpí na to, aby bol chod jeho prevádzky bezproblémový a vyhol sa zároveň nežiaducim výdavkom naň.

 

candola nerozbitné poháre na víno

 

 

Preto sme oslovili výkonného riaditeľa spoločnosti, Radka Mlčáka, aby nám bližšie ozrejmil, ako možno dosiahnuť želané ciele. Presvedčil nás, že správna technológia výroby dokáže urobiť zázraky v každej oblasti. Priamo na výstave Danubius Gastro nám demonštroval odolnosť krištáľových pohárov značky Candola. Priznávame, že sme mali obavy, či jeho smelý experiment vyjde, no po tom, čo pohár odolal mechanickému poškodeniu opakovane, sme zostali pokojní. Ak neveríte tomu, že je to možné, odporúčame vám zhliadnuť naše video. 

 

 

 

 

O tom, ako je to možné a či sa dá vyhnúť aj starostiam s praním obrusov, sa dozviete v našom videu takisto. Pripravujeme pre vás aj ďalšie zaujímavosti, preto nezabudnite sledovať naše sociálne siete, aby ste mohli byť stále v obraze.