luxusna postel london westieri prijemny spanok kvalitny a zdravy spanok toptrendy sk

 

 

O nevyhnutnej kvalite spánku nepochybuje nikto z nás. Obzvlášť vtedy, keď sa ocitneme v situácii, že musíme hľadať nocľah mimo nášho vlastného domova. Produkcia matracov sa v priebehu rokov rapídne zvýšila a na trhu sa ocitli výrobcovia, ktorí pristupujú k prevedeniu matracom s vedomím, že je to investícia, ktorá má ďalekosiahly efekt.

 

 

Pri výbere toho správneho matraca však často nepremýšľame nad tým, čo všetko si vyžaduje jeho výroba, z čoho pozostáva a prečo je dôležité uvedomiť si včas, aké sú jeho vlastnosti. Často si uvedomíme až po čase. Lenže v prípade hotelových zariadení je neuvážená kúpa niekoľkonásobnou stratou. Riskuje sa tým lojalita klienta, životnosť vybavenia izieb a v konečnom dôsledku aj dobré meno prevádzky. Preto sme požiadali Mateja Jánošíka, konateľa spoločnosti Westieri, zameranej na výrobu spálňového sortimentu, aby nám vysvetlil, ako možno dosiahnuť úspech, založený na absolútnom pohodlí.

 

 luxusna postel rembrandt westieri moderna spalna elegantne byvanie

 

 

V súčasnosti sa pozornosť sústreďuje na organický dizajn. Ako zapadá filozofia organického dizajnu do výrobného procesu matracov spoločnosti Westieri?

 

Vzhľadom na to, že až jednu tretinu života strávime v posteli, je veľmi dôležité, na čom spíme. Treba povedať, prírodné materiály boli pri výrobe matracov využívané azda odjakživa. Moderné vlastnosti dostali postele vďaka tomu, že sme skombinovali overené princípy, ktoré používali už generácie výrobcov pred nami. Vybrali sme však materiály, ktoré zabraňujú rozmnožovaniu roztočov. A rovnako dôležité je dodať, že naše matrace svojím spôsobom dýchajú. To sme dosiahli riešením prešitia na bočnej strane matraca, kde sa nachádza látková membrána, umožňujúca neustálu cirkuláciu vzduchu. Použitie prírodných materiálov je navyše zárukou toho, že sa matrac nikdy nepreleží. Týka sa to materiálov ako vlna, konský vlas či mohér.

 

 

Čo ponúka Westieri pre hotelový segment a aké kritériá spĺňajú matrace v tejto kategórii?

Hotelový segment je veľmi špecifická kategória, ktorá si vzhľadom na vlastnosti matracov vyžaduje prísnejšie podmienky. Tieto matrace musia spĺňať podstatne viac zdravotných a bezpečnostných kritérií. Každý jeden kus musí preto absolvovať skúšku požiarnej odolnosti. V teste Fire Resistance sú matrace rozdelené do niekoľkých kategórií. Ide o kategóriu domácich, hotelových a špeciálnych matracov. Naše matrace spĺňajú kategóriu číslo 5, čo znamená, že sú určené do ubytovacích zariadení.Pre hotelový segment však popri matracoch máme pripravené aj ďalšie súvisiace produkty a služby. Aby som bol konkrétny, predstavuje to možnosti individualizácie matracov v podobe vyšitia emblému a názvu hotela na rukovätiach matracov či vyšitie emblému do látky poťahu. Ako matraca, tak postele. Dokonca sme schopní dodať na mieru vytvorenú posteľnú bielizeň, ale rovnako doplniť posteľnú zostavu a nočné stolíky v totožnom vyhotovení, v akom je samotná posteľ. Viac informácií sa môžu dozvedieť záujemcovia z horeca katalógu, ktorý bude už čoskoro dostupný.

 

luxusna postel abu dhabi manzelska calunena postel vybavenie modernej spalne toptrendy sk

 


Matrace sa vyznačujú tvrdosťou, stredne tvrdou a jemnou tuhosťou pružín. Ako sa orientovať vo výbere matraca vzhľadom na jeho pružnosť? Kedy uvažovať o matraci s jemnou tuhosťou pružín?

Tak, ako hovoríte, vyrábame matrace v troch stupňoch tvrdosti. Našim klientom ponúkame možnosť vyskúšať si matrac s rozličnou tuhosťou a to tak, že výstavný matrac má jednu stranu tvrdšiu ako druhú. Pri výbere matraca je nevyhnutné porovnať jeden matrac s iným matracom. Preto sa snažíme klientom čo najviac pomáhať pri výbere správneho matrac. Aby mali pri výbere dostatok pokoja a nerušene sa mohli rozhodovať, na čom budú oddychovať v ďalších rokoch, vybudovali sme pre nich s týmto úmyslom aj náš showroom mimo centra hlavného mesta.  

 

 

 

O skutočnom dojme z oddychu na našich matracoch sa však budú môcť záujemcovia presvedčiť aj na výstave Moddom, kde nás nájdu na stánku č. 200 v hale B0

 


Prečo by mal zákazník pri kúpe matracov myslieť aj na kúpu topperov?

Matrac je pomocou topperu ešte luxusnejší. Zvyšuje komfort spánku a chráni matrac. Naviac predlžuje jeho životnosť. Ostatne, je jednoduchšie vymeniť len topper, než celý matrac. Je to takisto spôsob, ako zvýšiť nenáročným spôsobom kvalitu spánku bez toho, aby klient investoval do matraca vyššej cenovej úrovne. Topper máme preto vyhotovený v troch rozličných verziách. Standard, Modern aj Exclusive sa však vyznačujú rovnakou kvalitou prevedenia a použitých materiálov. Ich jediným rozdielom je množstvo materiálov, ktoré ho tvoria. Kým pri modeli Standard je to len vlna a bavlna, pri modeli Exclusive je už reč o konskom vlase obalenom vlnou a bavlnou.

 

 

luxusna postel caravaggio westieri postele moderna luxusna spalna hotelova izba manzelska dvojpostel toptrendy sk

 

Čo je najvýraznejším rozdielom medzi kolekciami Natur Collection a Natur Ultimate Collection?

 

Začnem tým, čo majú spoločné. Tieto  dve kolekcie sú totiž najpredávanejšie. V každej z kolekcii sa  nachádza rovnako jedenásť druhov matracov. Vzhľadom na svoju kvalitu sa líšia množstvom pružín obsiahnutých vnútri matraca. Štandardným matracom je model Monet a Caravaggio. V týchto matracoch sa nachádza maximálne 5000 pružín. Prémiový matrac Rembrandt je však spracovaný s použitím najluxusnejších materiálov, vrátane čistej vlny alpaca, hodvábu či mohéru a v jeho vnútri je možné nájsť viac ako 6000 individuálnych pružín. Caravaggio a Rembrandt sú zároveň najpredávanejšími matracmi v našej ponuke. Všetky z týchto matracov majú vysokú životnosť, ktorú je možné odhadovať na 8 až 15 rokov. Všetko totiž závisí, ako inak, od starostlivosti. Ultimate collection, na druhej strane, pozostávajú z prírodného latexu a rozdelenie pružín je založené na systéme malých a veľkých pružín. Kým veľké pružiny prenášajú zaťaženie celej váhy človeka, menšie pružiny sú určené na prenos tlaku z chrbtice.

 

 

luxusna postel s uloznym priestorom manzelske dvojlozkove postele vysoke celo postele toptrendy sk

 

 

Ako si môžu záujemcovia overiť, ktorý matrac je pre nich najvhodnejší?

O skutočnom dojme z oddychu na našich matracoch sa však budú môcť záujemcovia presvedčiť aj na výstave Moddom, kde nás nájdu na stánku č. 200 v hale B0. Bez ohľadu na to, či však budú mať cestu na túto akciu, radi ich uvítame kedykoľvek v našom showroome, nachádzajúcom sa len niekoľko kilometrov od Senca, v obci Hurbanova Ves.