PEREX

 

Bez webovej stránky už dnes nepredá svoje služby žiadne ubytovacie zariadenie. Len vlastniť stránku nestačí. Ak chcete, aby si návštevníci internetu všimli práve tú vašu, je potrebné urobiť oveľa viac.

 

Návštevnosť vášho webu

Internetové prehliadače navštívia denne miliardy ľudí. Hľadajú nové informácie, produkty, služby aj zábavu. Ak sa však váš web nezobrazuje na prvej strane výsledkov vo vyhľadávaní, pravdepodobnosť jeho návštevy rapídne klesá. Jedným z nástrojov, ktoré privedú na vašu stránku viac návštevníkov, je linkbuilding.

 

carlos muza 84523 unsplash


Linkbuilding a jeho sila

Linkbuilding je dôležitým nástrojom pre zlepšenie pozície internetovej stránky vo vyhľadávaniach. Jeho cieľom je vytvárať odkazy, ktoré návštevníka privedú na stránku z iných webov. Na internete funguje na rovnakom princípe ako odporúčania od priateľov, čo má za následok zvýšenie vašej popularity. Vďaka linkbuildingu navštívia váš web práve tí používatelia internetu, ktorí do vyhľadávania zadali výrazy súvisiace s vašimi službami. To zvyšuje pravdepodobnosť, že sa stanú aj vašimi zákazníkmi. Zvýši sa tiež dĺžka času, ktorý na stránke strávia.

 

negative space macbook laptop office wood desk wood business google notepad notebook pens working work caio resende thumb 1

 

Nejde o jednorazovú záležitosť

Je potrebné sa mu pravidelne venovať. Na to, aby priniesol očakávané výsledky, je dôležitý výber vhodných stránok na umiestnenie odkazov. Mali by sa nachádzať na stránkach s relevantným obsahom. Vhodné je umiestnenie v online magazínoch, novinách a na blogoch, ktoré sa venujú súvisiacim témam. Pri výbere stránky je potrebné prihliadať aj na jej hodnotenie a pozície vo vyhľadávaniach. Nevhodne vybraný web pre umiestnenie odkazov môže priniesť opačný efekt, ako ste očakávali. Nemenej dôležitá je aj obsahová stránka textu, v ktorej sa odkaz vedúci na váš web nachádza. Väčšinu PR článkov čitateľ len preletí alebo ani nedočíta do konca. Pre umiestnenie odkazov je preto potrebné vytvárať kvalitné texty, ktoré ho zaujmú a obohatia.

 

digital marketing 1725340 960 720

 

NAŠE ONLINE MAGAZÍNY:

WWW.STAVEBNICTVOABYVANIE.SK
WWW.TOPHORECA.SK
WWW.TOPTRENDY.SK
WWW.ENGINEERING.SK
WWW.EKOBYVANIE.SK
WWW.TOP-FASHION.SK

 

Tešíme sa na spoluprácu.

 

osobna fotka1 web jan franek

Ján Franek, Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript., 0904 851 751

Prečítajte si tiež: 

Príprava záhrady a okolia domu po zime

priprava zahrady na jar po zime trendy 2020 jar2020 byvanie6JJ