Celebrate Design With ZZ Architects 6Zvedavosť tohto dizajnérskeho projektu vyvolávajú kontrasty použitých materiálov a povrchových úprav, ktoré vytvárajú emotívnu reakciu u každého, kto vstúpi do tohto luxusného bytu.

Text: Petra Laclavíková

Zvedavosť tohto dizajnérskeho projektu vyvolávajú kontrasty použitých materiálov a povrchových úprav, ktoré vytvárajú emotívnu reakciu u každého, kto vstúpi do tohto luxusného bytu.

 

Celebrate Design With ZZ Architects 6

ZZ Architects 2

 

ZZ Architects ako ocenená dizajnérska firma pod vedením hlavných architektov Krupa Zubin a Zubin Zainuddin vyjadruje svoje tvorivé diela s hlavnou myšlienkou „Pozor na detail“! Pochádzajú z Indie a sú charakteristický najmä mimoriadne vášnivou tvorbou pre dizajn a lásku k architektúre.  Ide o skupinu architektov, návrhárov interiérov a grafických vizualizátorov, ktorí sa neustále usilujú inovovať a vytvárať stále dokonalejšie projekty interiérového dizajnu

 

ZZ Architects 8

 

Architekti ZZ prepracovali okno v modernej jedálni tak, aby poskytoval malebný výhľad a dokonalé pozadie. Reflexné povrchy na strope a majestátny mosadzný jedálenský stôl sa stal dominantou priestoru. Jedálenský stôl Fortuna od Boca do Lobo. 

ZZArchitects Krupa Zubin Zainuddin Yagnik Seafacing Apartment Luxury Contemporary Interiors Mumbai11

 

Moderný 

dizajn luxusného bytu, ktorý vychádza z konceptu maximalizmu. Tento projekt je zhotovený pod záštitou zakladajúcich partnerov ateliéru architektúry a interiéru, Zubinom Zainuddinom a Krupom Zudom. Nehnuteľnosť sa nachádza v Bombaji.

 

ZZArchitects Krupa Zubin Zainuddin Yagnik Seafacing Apartment Luxury Contemporary Interiors Mumbai8

ZZ Architects 3

 

eden patina center table 03Stôl Eden Patina od dizajnéra Boca do Lobo je jedným z ohromujúcich a úžasných kúskov tohto luxusného projektu interiérového dizajnu. Tento stôl predstavuje časť stromu poznania a príbehu narodenia. V obývacej izbe je situovaná jedinečná pohovka, ktorá vytvára pocit intimity. Pozoruhodná podlaha sa dostáva do centra pozornosti a následne funguje ako metaforický koberec s tabuľkou Eden Patina Center od Boca do Lobo: naša značka oživuje vnútorné priestory a tento exkluzívny nábytok vytvára atmosféru neodolateľného pohodlia, milej pohostinnosti a dokonalého vkusu.

 

ZZ Architects 10

 

ZZ Architects 4

 

Atypická posteľ od dizajnéra Roberta Cavalliho, ktorá je dokonale nasmerovaná, aby odhalila nádherný výhľad na more a nebo. Ideálny projekt vystihuje toho, kto obľubuje luxusný životný štýl!

 

Prečítajte si tiež: 

Ako si vybrať kúpeľňový nábytok

modern bathroom tileMOL