tondach strechy akcia top trendy byvanie

 

 

Povrchová úprava pálených škridiel sa odlišuje svojou trvácnosťou, farebnou stálosťou a odolnosťou voči UV žiareniu či poveternostným vplyvom. Tondach do škridiel nepridáva žiadne farbivá, ich intenzívna farba je prírodná a vzniká počas procesu výroby. Dôvodom je primiešanie rôznych oxidov kovov do ílového bahna.Táto zmes sa nanáša na vysušené škridly a po spoločnom vypálení vznikne farebne stála matná a pololesklá vrstva (engoba) alebo lesklá vrstva (glazúra), ktoré sú hlboko zatavené do každej škridly.

 

Ak túžite po farebnej streche, ktorá zaujme na prvý pohľad a rozžiari okolie, tak sú povrchové úpravy najvhodnejším riešením. Engoba či glazúra sa budú vynímať na streche rôznych tvarov a oživia každý príbytok. Z bohatej ponuky tvarov, farieb a povrchových úprav si vyberie každý zákazník. Ak je vaším snom klasický, moderný, južanský, historický či exkluzívny vzhľad vášho domu, pálená strešná krytina Tondach je tým správnym riešením.

 

 

strecha tondach wienerrberger strešná krytina opláštenie strešných konštrukcií akciove ceny na kupu strechy detail rodinny dom toptrendy sk

 

 

Staviate dom alebo plánujete rekonštrukciu strechy? Využite skvelé jesenné zľavy a vyberte si zo širokej ponuky pálených škridiel Tondach! Výber strechy je jedna z najdôležitejších investícií. Nie nadarmo sa pojem strecha nad hlavou stala synonymom dobrého bývania. Práve preto je veľmi dôležité si vybrať správne. Určite oceníte aj bezplatné služby špecialistu na strechy, ktorý vám profesionálne poradí priamo u vás doma. Na viac ako 150 predajných miestach si môžete prezrieť a vybrať vhodnú škridlu. Spoločnosť Tondach ponúka komplexné služby, aby zabezpečila spokojnosť svojich zákazníkov. Tondach vám tiež ponúka výpočet spotreby materiálu zadarmo, môžete si vyskúšať vizualizáciu strechy, alebo sa inšpirujte strechami Tondach vo vašom okolí.

 

Všetky služby nájdete na https://wienerberger.sk/sluzby/naše-služby

 

 tondach wienerberger strešné krytiny palena taška engoba povrchova uprava škridle toptrendy kópia

 

 

Spoločnosť Tondach je na slovenskom trhu už viac ako 20 rokov a vďaka svojim bohatým skúsenostiam a prvotriednym produktom garantuje nadštandardnú záruku na svoje strechy až 33 rokov. Vysokokvalitná strecha Tondach je tým pravým riešením, ak hľadáte zdravé, pohodové a kvalitné bývanie. Keramická škridla je vyrobená z prírodného materiálu, ktorý prirodzene dýcha a tým zabraňuje tvorbe plesní.Využite výhodné jesenné zľavy a zaregistrujte sa na stránke Wienerberger ešte dnes!