blum space step stupienok pomocna konstrukcia stavebnictvo byvaniePEREX

 

V malých bytoch sa musí využiť každý kúsok priestoru. S novým riešením stupienka maximálne využijete aj sokel. To preto, že tento nepatrný detail bude odrazu multifunkčný. Vďaka stupienku SPACE STEP vaše možnosti porastú.

 

Chcete uložiť všetky veci, aby ste ich mali vždy na dosah? V tom prípade potrebujete predovšetkým správny nábytok. So SPACE STEP sa dajú naprojektovať nielen vyššie skrinky, ale hlavne vytvoriť nový úložný priestor tam, kde vám to doposiaľ ani nenapadlo. Dokonca aj v sokloch kuchynskej linky, v predsieni či v kúpeľni.

 

blum space step stupienok pomocna konstrukcia stavebnictvo byvanie

 

Vybavte SPACE STEP osvedčenými technológiami pohybu od firmy Blum. Na zlepšenie ovládateľnosti odporúčame elektrickú podporu otvárania SERVO-DRIVE. Jemné dovieranie zabezpečí tlmenie BLUMOTION. Riešenie sokla sa dá všestranne použiť – s rôznymi druhmi soklov, so všetkými zásuvkovými systémami, systémami vedení a s osvedčenými technológiami pohybu Blum.

 

blum space step stupienok ulozne preistory stavebnictvo byvanie

 

SPACE STEP sa hodí pre najrozmanitejšie situácie použitia vo všetkých obytných priestoroch. Šikovné riešenie sokla využijete spolu s výrobkami firmy Blum, na ktoré ste zvyknutí: so všetkými systémami vedení a zásuvkovými systémami z nášho programu.

 

Získajte väčšiu kontrolu nad priestorom.

www.blum.com/sk

Mohlo by vás zaujímať: 

Plávajúca kocka vo vákuu, dizajn Marka Digbyho

DEVS 079PEREXX