Top trendy v byvani zooi studio apartment 1753 502

 

Štúdio Zooi ponúklo koncept interiéru svojim zákazníkom, ktorý ich ihneď zaujal svojím nápadom. Zákazníci súhlasili so všetkými dispozičnými riešeniami dizajnérov a nechali im pri zariaďovaní svojho nového bytu plnú dôveru. Pozrite sa, ako to dopadlo.

 

Takáto spolupráca sa v minulosti stala pre klientov zaujímavá a inšpirovala ich štúdio k ďalšej tvorbe originálnych riešení. Dizajnéri sa pohrali s dvoma apartmánmi, z ktorých vytvorili jeden funkčný byt – vytvorili domov pre rodinu s dvoma deťmi. Prvý byt pozostával z jednej spálne, čo sa nakoniec ukázalo ako dostatočný priestor, do ktorého dizajnéri môžu zakomponovať dostatok svojej fantázie a byť slobodní v zariaďovaní interiéru.

 

top trendy v byvanizooi studio apartment 15Prvý byt s jednou veľkou izbou prepojený so šatníkom a kúpeľňou

 

V prvom byte ide o hru s priestorom. Jedna izba, do ktorej je situovaná hlavná spálňa spolu s pracovňou a priestranným šatníkom je oddelená sklom od sprchového kútu. Šatník má otvorenú štruktúru.

 

top trendy v byvanizooi studio apartment 6

 

top trendy v byvanizooi studio apartment 8Hlavná kúpelňa 

 

top trendy v byvanizooi studio apartment 17 Spálňa s kúpelňou predelená sklom

 

Druhý byt sa zmenil na otvorený priestor z kuchyne do obývacej izby. Ďalšie dve izby sú určené pre deti. Zákazníci, si môžu sami navrhnúť, v akom duchu budú detské izbičky zariadené. Dizajnéri zo štúdia Zooi aplikovali do detských izieb schody na stene do postele prostredníctvom namontovaných žrdí. Týmto neobvyklým spôsobom zaisťujú deťom pohyb aj v detskej izbe.

 

top trendy v byvani zooi studio apartment 2Druhý byt - obývacia izba prepojená s kuchyňou 

 

top trendy v byvanizooi studio apartment 20Prvá detská izba

 

top trendy v byvanizooi studio apartment 23Druhá detská izba

 

Len vďaka vzájomného zjednoteniu dvoch bytov bolo tiež nájdené miesto pre kúpeľňu pre hostí, ale aj pre práčovňu. V interiéri dizajnéri zanechali aj veľa svojich autorských diel zo svojho štúdia Zooi, ako napríklad modré kreslo Bird's Cage, kuchynskú linku s medeným puzdrom a nočné stolíky. Zákazníci spočiatku súhlasili s experimentmi a exkluzívnymi vecami. Preto návrhári premietli do obývacej izby aj 3D modely stenových panelov. Následne vybrali materiál na realizáciu tejto dekoračnej steny.

 

top trendy v byvanizooi studio apartment 18Hosťovská kúpelňa 

 

top trendy v byvanizooi studio apartment 16Kreslo Bird's Cage

 

Text: Petra Laclavíková

Foto: Zooi