izba01

Residence Hotel & Club**** situovaný v krásnej donovalskej prírode prináša úplne nový pohľad na dovolenku, pobyt alebo pracovnú cestu,  myslí na každý detail a tým mení pobyt na zážitok.

 banner 1

 

 

Koncepcia Hotela piatich zmyslov dbá na vnímanie pobytu všetkými svojimi zmyslami, kde ostatné veci idú stranou a vaša pozornosť smeruje za hranice bežného vnímania.

foto izby 4 1024x707

 

Čarovné miesto uprostred Slovenska

Zažite relax na horách a to hneď niekoľkými spôsobmi, či už aktivitami v každom ročnom období alebo pohľadom na donovalské lesy, bystriny, lúky a hory, ktoré sú zaručeným balzamom na dušu. Okolité kopce a hory ponúkajú nekonečné možnosti turistických chodníkov a cyklotrás, ktoré ocenia najmä športoví priaznivci a naopak rodiny s deťmi si užijú atrakcie v blízkosti hotela. Milovníci zimných športov budú nadšení z bezprostrednej blízkosti lyžiarskeho strediska a hotela.

 

fotka4

 

Donovalská symfónia

„Residence Hotel & Club**** je miesto, kde sa budete cítiť príjemne a kde budete cítiť, že sme radi z vašej návštevy. Z veľkého množstva programov pre malých aj veľkých hostí zažijete atmosféru, ktorej ste súčasťou. V Residence máme najväčší detský kútik na Donovaloch, kde pripravujeme rôzne dobrodružné a kreatívne aktivity, o ktoré sa starajú a našich najmenších hostí bavia maskoti a animátori.“ povedala riaditeľka hotela Veronika Šiklová. Týmto prístupom si hotel vyslúžil najvyššie hodnotenie baby friendly, ohodnotené štandardom piatich hviezdičiek.

 

10250045 10154052955990447 2770966359076014975 n

 

Gastronómia s fantáziou

Spojenie skvelej kuchyne, štýlovej reštaurácie a jedinečného panoramatického výhľadu na okolité hory zaručuje neobyčajný kulinársky zážitok. Potešenie pre chuťové poháriky prináša s pravidelne sa meniacim menu šéfkuchár hotela Richard Noskovič, ktorý sa inšpiruje filozofiou „jedlo ako liek“. „Vždy si dávame záležať, aby jedlo bolo pripravované výhradne z kvalitných a čerstvých surovín, čoho dôkazom je aj sezónnosť menu.“ dodal šéfkuchár Richard Noskovič. V ponuke okrem klasického á la carte menu ponúka hotel aj zdravé Ayur Ganesh menu pripravované z čerstvých BIO surovín.

 

krem z medvedieho cesnku kópia

šéfkuchár hotela Richard Noskovič, ktorý sa inšpiruje filozofiou „jedlo ako liek“.

sefkuchar Richard Noskovic 3

Dotyk ayurvédy

Vstúpte do raja harmónie tela, mysle, duše, hmatu a nájdite svoju rovnováhu. Dokonale sa zrelaxujte v ayurvédskom wellness centre, ktoré ponúka viac ako len masáž. Medicínsky špecialista z Indie vás za pomoci odborných rád a špeciálnych ayurvédskych masáží presvedčí, že byť zdravý a šťastný je úplne jednoduché. Okrem ayurvédy si môžete samozrejme dopriať klasické masáže, kozmetické služby a saunový svet.

 

medi 30

 

Dobrodružstvo na horách

Donovaly ponúkajú desiatky aktivít s vôňou dobrodružstva a adrenalínu.  Vydajte sa  za zábavou, prírodnými úkazmi, kultúrou alebo národným dedičstvom. Ako bude vaše dobrodružstvo vyzerať, záleží len na vás.

 

12010250m

 

Ideálne miesto pre kongresy, oslavy a nezabudnuteľné svadby

Variabilita priestorov dovoľuje pripraviť konferencie, kongresy, semináre, školenia, ale takisto byť aj jedinečným miestom pre nezabudnuteľné svadby a oslavy. Kapacita priestorov ponúka až 250 miest, ale eventy je možné vychutnať aj na letnej terase alebo zimnej záhrade. Ideálnou polohou v srdci Slovenska a individuálnym prístupom hotela ku každej akcii je hotel obľúbeným miestom pre biznis. 

 

DSC 6578

 

Čarovné prostredie Donovalov vytvára krásny zážitok, kde sa vaša svadba stane nezabudnuteľnou, či už v priestoroch hotela alebo v exteriéri na hotelovej terase. Snom sa medze nekladú a s celou prípravou na veľký deň D vám pomôže Residence tím.  

 

 

To všetko a oveľa viac nájdete na jednom mieste - v Residence Hotel & Club**** na Donovaloch. 

 

hala 122