top vino mMartinský festival vína má za sebou už svoj tretí ročník. Poprední slovenskí vinári a distribučné spoločnosti ponúkali na degustáciu vyše 200 druhov slovenských a svetových vín. Na stretnutí sme nechýbali ani my, Toptrendy vám predstavujú to najlepšie z 3. Martinského festivalu vína.

uvodna2

Ak chcete v gastronómii patriť medzi elitu, musíte zaujať nielen dobrým jedlom, ale aj vizuálnym konceptom, ktorý ku kulinárskym pôžitkom neodmysliteľne patrí. Tri nasledujúce reštaurácie však zaujmú ešte jedným aspektom – vdýchli nový život historickým pokladom miest.

uvodna

Hotelový priemysel zaznamenal v roku 2014 v globálnom meradle sľubný vývoj, vďaka čomu sa v mnohých turistických regiónoch prejavil mierny optimizmus. Ten by mal pretrvávať aj v období nasledujúcich dvoch rokov, samozrejme, za predpokladu, že hotelieri budú vedieť správne zareagovať na novú vlnu trendov.

uvodna3

Ak chcete v gastronómii patriť medzi elitu, musíte zaujať nielen dobrým jedlom, ale aj vizuálnym konceptom, ktorý ku kulinárskym pôžitkom neodmysliteľne patrí. Tri nasledujúce reštaurácie však zaujmú ešte jedným aspektom – vdýchli nový život historickým pokladom miest.

cerstve suroviny mSkvelé jedlo patrí k základným atribútom hotelového a reštauračného sektora. Jeho kvalita však nepochybne závisí najmä od kvality ingrediencií. Lunys, s. r. o., je poprednou slovenskou spoločnosťou, ktorá sa zaoberá dovozom a distribúciou čerstvého a baleného ovocia a zeleniny v rámci celého Slovenska, ako aj zahraničia.

uvodna

Ak chcete v gastronómii patriť medzi elitu, musíte zaujať nielen dobrým jedlom, ale aj vizuálnym konceptom, ktorý ku kulinárskym pôžitkom neodmysliteľne patrí. Tri nasledujúce reštaurácie však zaujmú ešte jedným aspektom – vdýchli nový život historickým pokladom miest.

francuzska kuchyna mVo štvrtok 19. marca 2015 bude v rámci projektu "Chuť Francúzska" ponúknutých 1 500 večerí v reštauráciách a na veľvyslanectvách v 150 krajinách na 5 kontinentoch. Projekt vznikol na oslavu francúzskej gastronómie.

Carnevalle foto mZimný festival jedla bilancoval a vyhlásil najnavštevovanejšie reštaurácie, rovnako ako najviac objednávané jedlá uplynulého ročníka 2015.

filet z tresky mAj vy patríte ku gurmánom, ktorí si radi pochutnajú na morských delikatesách? Nórska treska skrei je známou špecialitou po celom svete. Obľúbená je nielen pre svoje lahodné a výživné mäso, jedinečnou ju robí najmä čerstvosť a sezónna dostupnosť. Skrei sa loví len od januára do apríla a v týchto dňoch si ju môžete dopriať aj ako špeciálne menu v Bratislave.