ht design piecka

Aj keď sa dni predlžujú a sú plné slnečných lúčov, teplo, ktoré nás hreje počas poludnia, sa s príchodom večera stráca. Jedným z riešení, ako zostať v teple domova aj vtedy, keď je vonku chladno, je kúrenie. Atmosféru v interiéri však dosiahnete jedine krbom. Idylické prostredie s výhľadom na mihotavé plamene ohňa a praskajúce drevo v kozube.

 

ht design piecka

 V produktovom portfóliu sa nachádzajú plynové kozuby aj krby na drevo. Dizajn modelov značky je charakteristický minimalistickými tvarmi a čistou formou. 

 

 

Spoločnosť sa predstavila aj na nedávnom veľtrhu Coneco-Racioenergia 2018. Popri kolekcii krbov Venus Gas, Gas True Vision Brilant si mohli záujemcovia otestovať vlastnosti diaľkového ovládania kozubov a krbov s jedinečným, minimalistickým a moderným dizajnom, charakteristickým pre každú z rád výhrevných telies, či už ide o  horizontálne alebo vertikálne krby. 

 

 

Práve krb z kolekcie Brilant je vhodný pre všetky typy stavieb a to takisto tých s nízkoenergetickým štandardom. Odporúčaná je pre tento typ krbu akumulačná obstavba, ktorá zabezpečí príjemné uvoľňovanie tepla po dlhší čas. Naviac, pri takomto prevedení nehrozí riziko vznietenia prachu a preto je teplo vznikajúce v takomto krbe prijateľné aj pre astmatikov či alergikov.

 

 

ht design cena časopisov

Riaditeľka vydavateľstva, Ing. Antónia Franeková gratuluje technicko-obchodnej manažérke, Kataríne Sulovcovej, k oceneniu Cena časopisov SaB a Ttb° počas veľtrhu Coneco-Racioenergia 2018 na stánku spoločnosti. 

 

 

Spoločnosti HT Design sme aj za rad takýchto opatrení, implementovaných do dizajnu produktovej rady Brilant, udelili Cenu magazínu Top trendy v bývaní. Inovatívny produkt roka, ktorý nás zaujal, je možné zakúpiť si priamo v ich showroomoch. S technicko-obchodnou manažérkou spoločnosti, Katarínou Súlovcovou, sme sa porozprávali krátko po odovzdaní ceny.