coodo24

 Luxus je definovaný jednoduchosťou, tvrdia tvorcovia dizajnového modulu, s ktorým chcú urobiť revolúciu v bývaní. Neveľký príbytok ponúka vysoký štandard pre bývanie alebo rekreáciu. Ekologický objekt môže stáť kdekoľvek na svete. Jeho majiteľom tak dáva slobodu a nezávislosť. Hodnoty, ktorá sú také dôležité v dnešnom svete.

7 Coodo 64 UP New Design terrace

Keď zakladateľ spoločnosti, ktorá s myšlienkou modulárneho bývania Coodo prišla, Mark Dare Schmiedel, staval v Berlíne svoj vlastný dom, veľa premýšľal o tom, ako má vyzerať dom budúcnosti. Priestor na bývanie, ktorý vyhovuje mladej generácii, ktorá chce svet poznávať a užívať si ho, nie je spätá s jediným miestom, ale napriek tomu si chce užívať funkčné a dizajnové bývanie. "Prečo nevytvoriť nový obytný priestor, ktorý spája a spĺňa túžbu našej modernej spoločnosti - slobodu, nezávislosť a flexibilitu v jednom?" premýšľal. Odvtedy Mark vášnivo pracuje na svojej vízii priniesť nový pohľad na to, ako žijeme, pracujeme a cestujeme. Spolu s tímom podobne orientovaných ľudí navrhli mobilné a inteligentné moduly. Coodo možno umiestniť a používať kdekoľvek na svete: v lese, pri lyžiarskom svahu, na pláži, na vode, či uprostred mestskej výstavby. Modul rôzneho štandardu umožňuje bývať rýchlo. Dizajnové domy s oblými hranami sa dajú nainštalovať s minimálnymi požiadavkami na miesto a prostredie.

6 Coodo 64 UP New Design living room

Coodo dbá na environmentálne štandardy, dbá na výber materiálov, ich recyklovateľnosť, ako aj ekologickú likvidáciu a trvanlivosť. "Chceme dokázať, že vysoké ekologické a udržateľné štandardy nie sú v protiklade k rovnako vysokým štandardom pre dizajn a pohodlie, ale môžu pracovať v harmónii s inováciami, " hovorí Schmiedel. Modul otvára rôzne možnosti pre aplikácie. Ako priestor pre podnikateľské riešenia, ako aj exkluzívny záhradný salónik, inovatívny showroom, alebo luxusné víkendové sídlo. Na výber je konštrukcia z hliníka alebo z dreva. Ak je jedno poschodie málo, dá sa prirobiť ešte jedno. Prvé sériovo vyrábané Coodo nainštalovali vo Švajčiarsku pred dvoma rokmi. Slúži zamestnancom národnej kontroly letovej prevádzky ako priestor pre relax a príležitostné stretnutia.

1 Coodo 64 UP New Design bedroom

 

FOTOGALÉRIA :